Saltar a continguts

La Fal·lera Gegantera

Navegació

Menú principal

Avisos

¿ VOLS SER DE LA NOSTRA COLLA, DE GEGANTER O PORTADOR DE CAPGROSSOS ? APUNTAT TRUCANT ALS TELÈFONS : 636 14 03 92 (ROBERT el cap de colla) O PER CORREU ELECTRÒNIC A: <gegantstarrega@gmail.com>
 
Curs de gralla
 

 

  Apuntat a la colla, t'ho passaràs molt be, viatjaràs per tot Catalunya i al estranger, necessitem portadors i balladors per "la Dansa dels Capgrossos de Tàrrega " i " el Ball de Gegants de Tàrrega ", assajos els dilluns i divendres a les 21 hores, durant tot l'any.        

 

 Hola molt bones, aquest any vinent ens referim al 2020, a Tàrrega celebrem el 150 aniversari de la parella de gegants del barri de la Mercè, Ramon Berenguer I i l'Almodis.   En una trobada senzilla amb poques colles de gegants centenaris i grallers/eres. Es per fer-ho en diumenge matí, el dia 17/05/2020, començant amb una curta cercavila, de l'esglesia de la Mercè fins la plaça Major, balls propis i dinar amb les colles assistennts, acabant amb concert d'entrada lluire per a tothom. Estem molt il·lusionats, amb ganes de pasar-ho be, junt amb la vostra assistència, ens agradaria moltíssim gaudir de la vostra presencia.