Saltar a continguts

La Fal·lera Gegantera

Navegació

Menú principal

Notícies

05/08/2018
CLARAVALLS - FESTA MAJOR


Veure galeria

 

  Com cada any, en el primer diumenge del mes d'agost s'ha participat en una passejada, organitzada en motiu de la Festa Major de Claravalls i així també els hi tornem el favor que ens varem fer deixant-nos cadires pel dinar del dia de la nostra trobada.

 

Surtin a les 12 del matí del local social al carrer de les Escoles, fent un extens recorregut per poder gaudir d'un dia ben solejat, molt ben acompanyats amb la participació de 8 músics del grup infantil de tambors els Targalets, la gegantona d'Agramunt Pom D'or, els bastoners de Balaguer i la nostra colla, amb els gegants Hereu i Pubilla, els caps grossos = l'Avi Pep, el Popeie i la Nena Anna, acompanyats musicalment per els grallers els Taverners .

 

  Acabant amb un generós vermut al lloc d'inici , el local social, per refer-nos de la calorosa passejada.  

 

 Amb l’assistència total de 9 membres de la colla Targarina: com a geganters i portadors dels dos gegants l'Hereu i la Pubilla: Robert Tavira, Pere Agea, Ivan Pozo i Dani Tortosa; Portadors de dos capgrossos: Joaquim Aldana amb lo Popeia, Jepo Costa amb l'Avi Pep i Amanda Balasch amb l'Anna; Acompanyants: Enzo Agea i Nahuel Agea. Pere Agea com a conductor del cotxe remolc.