Saltar a continguts

La Fal·lera Gegantera

Navegació

Menú principal

Notícies

05/05/2018
MARTORELLES - TROBADA GEGANTERA

 

Veure galeria

 

  Aquesta vegada la colla de geganters de Tàrrega ha anat d'intercanvi a la trobada gegantera a la vila de Martorelles, de 4742 habitants, situada a la comarca del Vallès Oriental, una senzilla trobada organitzada per la seva colla.   

  El dia començà amb la notícia del possible mal temps, amb un pronòstic de pluja, per tant, s'anul·là la cercavila, traspassant la festa de la trobada al interior de la gran carpa de la masia de Carrencà.

  Tot plegat comença a les 5 de la tarda, amb la plantada de les tres colles invitades: gegants de la Granada (Alt Penedès), gegants de Montmeló (Vallès Oriental), gegants de Tàrrega (Urgell), i els amfitrions gegants de Martorelles.

  L'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, participà portant els dos gegants del Carme: l'Hereu i la Pubilla, i tres capgrossos: l'Avi Pep, Popeye i el Nen Trapella.

  Un cop les colles plantades, a ritme dels grallers allí presents, es realitzaren dos balls per colla, ball conjunt final de les quatre colles i l'entrega del record de la trobada d'una botella de vi i un conte dels seus gegants.

  Per acabar la festa, com es costum gegantera, amb un bon berenar.                                                                                                                                                     

  Amb l’assistència total de nou membres tretze de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

  Portant com a imatgeria els gegants del Carme: l'Hereu i la Pubilla, portats per:  Robert Tavira, Dani Tortosa i l'últim fixatge de la colla l'Ivan Pozo; i tres capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Joaquim Aldana  amb el Popeie i Sònia Delgado amb el Nen Trapella; Acompanyants: Amanda Balasch, Mercè Clota i Cristóbal Tavira (conductor i fotògraf).