Saltar a continguts

La Fal·lera Gegantera

Navegació

Menú principal

Notícies

05/05/2019
CASTELLNOU DE SEANA – 5ena TROBADA GEGANTERA


Veure galeria

 

  Aquesta vegada la colla de geganters de Tàrrega ha anat per primera vegada d'intercanvi a la vila de Castellnou de Seana, situada a la comarca del Pla d’Urgell, una senzilla trobada feta possible gracies a la col·laboració veïns/es, l’Ajuntament, i de tots/es els membres de la colla gegantera de Castellnou.

  El dia començà una mica esventat, per tal raó s’anul·la la plantada inicial per fer-la desprès de l’esmorzar d’entrepà de llonganissa o de formatge acompanyat prèviament d’unes olivetes amb bitxo, vi aigua i refrescos al Sindicat dels Pagesos.

  Tot plegat comença a 2/4 d’12 del matí plantada de les tretze colles invitades a l’avinguda de Catalunya: gegants de Salt, gegants de Reus, Alcanó, Guissona, Bellpuig, Cervera, descordats de Torregrossa, Tarrés, l’endenga de Cambrils, gegants de Tàrrega, i els amfitrions la colla gegantera de Castellnou de Seana.

  A les 13 del matí, entrega del record de la trobada d’una barretina catalana amb quatre xapes reivindicatives de postureig Lleidatà, com protectores d’animals,contra el càncer etc, ballada final, parlaments i cloenda.

   Amb l’assistència total de deu membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, participant portant com a imatgeria els gegants del Carme: l'Hereu i la Pubilla, pels geganters: Robert Tavira, Dani Tortosa, Alfonso Màrquez i Jordi Tavira; i quatre capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Amanda Balasch amb la Nena Anna, Gemma Puig amb el Nen Trapella i Sònia Delgado amb el Dimoniet; Acompanyants: Pere Agea (conductor) i Cristóbal Tavira (fotògraf).