Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rentat, cosit vestits i pintar accessoris.

04 de juliol del 2020 ... Hem restaurat i pintat per envellir barra i corona del gegant i pentinats i cosits perruques i vestits del centenaris.

DISSABTE 04 JULIOL 2020

Sempre es un plaer, de poder de deixar nets i arreglats els vestits de la parella de gegants mes antiga de Tàrrega, en Ramon Berenguer I i l’Almodis, dons aquest any celebren el seu 150e aniversari, per tant han de fer goig, després de treure’ls-hi roba i perruques, el dia 20 de juny de 2020, la roba s’ha portat al taller de l’Esfera de Bellpuig on el seu propietari i artista en imatgeria festiva, Carles Teixidó, s’ha fet càrrec de fer cosir els petits però múltiples desperfectes en la roba i acabar rentant-la.

Per altra banda s’han portat les dos perruques a la perruquera Sònia que ja les va arreglar el 2009 quant Tàrrega va assolir la XXIV ciutat Gegantera de Catalunya, estaven molt deteriorades, després de fer un tractament de rentat per part del gegant Ramon Berenguer I amb perruca i de rentat de pel al natural i la geganta l’Amodis amb cabell i rentat sintètic, amb un tractament de assecat natural en les dos perruques, ben pentinades a mes de fer una trena a la de la geganta Almodis.

També s’han repintat corona i barra comandament del gegant. 

Amb l'assistència total de vuit membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera. Jepo Costa, Amanda Balasch, Alfonso Màrques, Sònia, Amanda, Ivan Priego, Robert Tavira, Dani Tortosa i Pere Agea.

Galeria d'imatges