Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1ª reunió de vocalia Lleidatanes – Pirineus a Ponts.

05 de març de 2016...Històric.

DISSABTE 05 MARÇ 2016

El passat dissabte, 5 de març, es va fer la primera reunió de la vocalia Lleidatanes Pirineus al poble de Ponts.

La reunió va començar a dos quarts d’onze, amb l’assistència de les colles d’Alp, Andorra la Vella, Castellnou de Seana, Cervera, Juneda, Ponts, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Tàrrega. També es va convidar colles que no estan associades, i la resposta va ser positiva.

Van assistir-hi com a colles convidades els Gegants vells de Puigcerdà, Guissona, Torà, Oliana, la Pobla de Segur i els Tararots de Tàrrega.

Així mateix, es va poder comptar també amb el president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Amador Codina, el vicepresident, Joan Piqué, el vocal de Finances, Àngel Berenguer, i el vocal suplent, Jordi Montané.  

La primera part de la reunió va ser una explicació, per part dels membres de l’ACGC, dels diferents serveis que ofereix a les colles.  

La segona part va servir per parlar i posar en comú diversos temes propis de la vocalia, i també per posar fil a l’agulla per celebrar la primera Trobada Comarcal d’aquesta vocalia.  

En aquesta ocasió, no només es va fer un esbós de la normativa de les trobades comarcals , sinó que també va sorgir data per a  la primera: el proper 2 d’octubre a Juneda.

La reunió va finalitzar amb una foto de família.

Membres de la colla assistents a la reunió: Amanda Balasch i Jepo Costa.