Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Tres Tombs.

26 de gener de 2020...Una de les activitats culturals mes antigues de Tàrrega

DIUMENGE 26 GENER 2020

Com no podíem fallar any rere any, seguim la tradició de participar activament en la festa dels Tres Tombs, molt ben organitzada per la Societat de Sant Antoni Abat.

Entre 10:30h a 11:00h, cercavila amb tambors de Diables Bat i Grallers de la Barra, recollint per segona vegada en la historia del tres tombs d’una dona la pendonista d'aquest any, Núria Bacardí Baldrich, tot seguit concentració de carretes i tractors al carrer Migdia.

A les 11h del migdia, l’Associació Cultural a Fal·lera Gegantera, és posa en marxa portant per un cantó amb els gegants Eloi i Alba, Hereu i Pubilla, cap al carrer Migdia en l’espera de començar a les 11:30 h, la benedicció de carrosses, mascotes i muntures.

Per altra banda surten els capgrossos a fer una petita passejada per la muralla i així començar a animar l’ambient de carretes plenes de mainada, esperant el tret de sortida dels Tres Tombs, acte seguit s’ha fet una visita de cortesia per alegrar el dia als usuaris de la residencia Hospital.

Acabant la diada de Sant Antoni amb un bon dinar i Ball de tarda a la Granja, amb l’orquestra la Mediterrània.

Amb l’assistència total de deu membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant quatre gegants i cinc capgrossos.

Sis geganters com a portadors dels quatre gegants presents a la passejada: Eloi i Alba, Hereu i Pubilla: son Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa, Alfonso Màrquez i Ton Farran; Portadors dels tres capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sònia Delgado amb la Nena Anna i Gemma Puig amb el Nen Trapella; Acompanyants: Núria Moleres i Amanda Balasch.

                          

Galeria d'imatges