Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

28ena trobada de Gegants a Andorra la Vella.

3,4 de agost de 2013...Sortia a un altre país.

DIUMENGE 04 AGOST 2013

Vam començar l’agost a Andorra la Vella, on la colla local Gresca Gegantera, celebrà la seva trobada de gegants, durant aquest passat cap de setmana. 

Cap a les cinc de la tarda vam arribar a la plaça de la Rotonda, on vam plantar els quatre gegants (Eloi-Alba, Hereu-Pubilla i els vuit capgrossos) després d’instal·lar tota la colla al pavelló polivalent i aparcar els cotxes, començà una cercavila amb més d'una desena de gegants i capgrossos, provinents d'unes sis colles. 

Al final hi hagué els balls propis, com el nostre Ball de Gegants de Tàrrega, excel·lentment ballat amb els quatre gegants i interpretat per primera vegada pel nostre grup de Grallers i Gralleres. 

Com a record de la trobada se’ns va entrega, un quadro pintat per un artista andorrà.

Desprès del ball conjunt final de totes les colles, es celebrà un bon sopar en una sala annexa al pavelló polivalent. 

L'endemà poguérem gaudir d’un bon dia de festa major, turisme i compres per la capital andorrana.  

Amb l’assistència de 23 membres, amb els Gegants: Hereu, Pubilla -- Eloi, Alba. Portadors dels gegants: Robert, Eusebi Pifarre, Ton, Dani, Jordi Clares i Joan Carles.

Acompanyants: Ester Vila,Manel,Jordi Pifarre, Pepe, Andrea. Ballen el ball de Gegants : Joan Carles, Alfonso, Robert, Eusebi Pifarre.

Portadors dels Capgrossos: Dolors, (l’Anna), Amanda (Popeye), Jordi Pifarre(nen trapella), Jepo (l’Avi Pep), Ester (Catalanet), Anna Burgos (Dimoniet), Mercè (Castanyera).

Grup de grallers: Bea, Laia, Itziar, Carina, Carla.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Eusebi Pifarré.

Galeria d'imatges