Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3 er Mercat de Nadal del Nucli Antic.

20 de desembre de 2014...A Tàrrega.

DISSABTE 20 DESEMBRE 2014

Els establiments comercials del nucli antic de Tàrrega celebren aquest dissabte 20 de desembre la tercera edició del seu Mercat de Nadal. A l'oferta habitual dels comerços, s'hi suma una trentena de parades distribuïdes entre la plaça Major, el carrer Major i la plaça de Sant Antoni.

En aquest eix s’agrupen articles d’artesania nadalenca, manualitats, bijuteria, sector tèxtil, alimentació.

La proposta, que tingué lloc d’11 del matí a 9 de la nit, vol atraure visitants al nucli antic de Tàrrega durant les festes.

Per això també s’han preparat un seguit d’activitats gratuïtes per a tota la família: xocolatada amb actuació de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera (11 matí, Plaça de Sant Antoni); visita guiada a l'exposició d'art d'Anna Petit i Monte Llop a la Sala Marsà (1 migdia); i recital poètic de Xavier Garcia (8 vespre, Museu Comarcal de l'Urgell).

Per la seva part, Foment Targarí se sumarà al 3r Mercat de Nadal oferint un Super CagaTió de Nadal (6 tarda, Plaça Major). El mercat compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega.

Com Associació Cultural la Fal·lera Gegantera hi han assistit tretze membres. Com a portadors dels gegants del carrer Major, Jaume I i Violant d'Hongria: Alfonso Marques, Jordi Tavira i Robert Tavira; com a grallers: Laura Cera, Itziar Minguell, Pepi Boronat i Mamen Sanchis, tabalers: Amat Cera, Javier Burguès; acompanyants: Martina Cera  i portadors dels Capgrossos: Marimar Palau (lo Negret), Gemma Puig (el Catalanet) i Mercè Clota (la Castanyera).

Galeria d'imatges