Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

31ena Trobada Borges Blanques.

05 de setembre de 2015...Amb 59 colles.

DISSABTE 05 SETEMBRE 2015

L’altra sortida de la setmana, va esser la ja famosa i multitudinària 31ª trobada a la capital de les Garrigues, la vila de les Borges Blanques, de uns 6034 habitants.

On es reuniren cinquanta-nou Colles Geganteres d’arreu de Catalunya, amb l'assistència de cinc mil persones i cent cinquanta gegants i capgrossos, concentrats al Passeig del Terrall, presentant colla a colla quant entraven a la  Plaça Major o de la Plaça de la Constitució.

El prego de la festa major ha anat a càrrec de la cantant Nuria Feliu, reivindicant a favor del dret a decidir.

En comitiva s’inicia una animada cercavila per el casc antic, acabant a la mateixa Plaça, i com ja és costum s'acabà la diada amb un bon sopar.

Amb l’assistència de divuit membres de Tàrrega: com a geganters portadors i balladors dels dos gegants portats a la passejada: Hereu i Pubilla: Dani Palau, Robert Tavira, Jordi Tavira i Alfonso Márquez; grup de Gralleres i un graller: Eusebi Pifarrè, Ester Puig, Carina Aguilar i Cristina; tabalers: Marimar Palau, Laura Martin i Jan; portadors dels dos capgrossos: Francesc Tavira  amb l'Anna i Sonia Delgado amb el Nen Trapella; acompanyants: Aaron, Rosa, Joan, Rafael Palau i Yolanda; conductora: Cristina.

Galeria d'imatges