Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

70e Aniversari de l’Esbart Albada.

15 de abril de 2023...Amb la Cultura de Tàrrega.

DISSABTE 15 ABRIL 2023

Sempre es gratificant poder participar en el 70e aniversari, en una entitat Targarina  i que forma part la Societat de l’Ateneu, com es l’Esbart Albada.

En una tarda i nit festiva, començant a les cinc de la tarda a la gran terrassa enjardinada del bar de l’Ateneu, amb el ball de l’Eixida, ballat conjuntament amb representants dels 6 esbarts invitats en la celebració, encapçalat tot amb homenatjats, antics president i directors artístics del Esbart.

En acabar el ball comença una curta cercavila pel centre de la ciutat, formada pels 6 esbarts invitats, la nostra Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, mes altres colles que formen part del la resta del folklore targarí i per descomptat els amfitrions i organitzadors amb les diferents seccions de l’Esbart Albada.

Al finalitzar la cercavila comença el plat fort al teatre de l’Ateneu, amb una actuació, amb mes de 2 hores de duració, de tots els 7 Esbarts, parlaments de diverses autoritats i entrega de rams de flors als antics directors i presidents del Esbart Albada homenatjats.

Amb l’assistència de 7 membres de la colla; com acompanyants: Amanda Balasch i Gemma Puig; com a portadors dels gegantons Escamarlà i Sèpia: Bernat i Ivan Priego; com a portadors dels tres capgrossos: la Castanyera per Alfons Màrquez, la Nena Anna per Sonia Delgado i l’Avi Pep per Jepo Costa.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Gemma Puig, Nova Tàrrega, radio Tàrrega, Jordi Vinuesa i Jaume Solé.

Galeria d'imatges