Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8ª Trobada Gegantera Ciutat de Mollerussa.

18 de maig de 2013...Gran ambient molt prop de casa.

DISSABTE 18 MAIG 2013

Aquest passat dissabte tarda es celebrà la 8ª Trobada  Gegantera Ciutat de Mollerussa.

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, estava composada per 24 membres, els gegants l’Hereu, la Pubilla, l’Eloi i l’Alba, acompanyats pels 8 capgrossos i la nana Honorata. 

Cap a dos quarts de sis, debut pel malt temps que feia, els gegants es dirigien a la plantada cap als Pavellons Firals, mentre els  capgrossos s’anaven vestint. 

Acte seguit al veure que el bon temps ens acompanya va començà un animat cercavila pels carrers de la ciutat, on varen poder fer dibuixar un somriure als assistents allí presents, molt ben acompanyats musicalment pels grallers d’Agramunt . 

Mes tard, després de tornar el bestiari al remolc, la Colla Gegantera Grallera l’Arreu de Mollerussa, ens obsequiaren a tots, geganters i grallers, amb un bon sopar de germanor als mateixos Pavellons Firals, amb la ja tradicional entrega del record de la trobada. 

Amb l’assistència dels portadors: Robert, Damià, Ton, Amat, Jordi, Eusebi Quinquilla i Eusebi Pifarre.

Acompanyants: Pep, Amanda, Andrea, Mamen, Martina, Isabel, Eli i Josep Mª Tudó. 

Portadors Capgrossos: Itziar (l’Anna), Mercè (Negret), Marc (Nen Trapella), Jepo (l’Avi Pep), Hector (Dimoniet), Carina (Castanyera), Amiga Carina (Catalanet), Laura (Popeye) i l’Anna Burgos (nana Honorata).

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per varis de la colla.

Galeria d'imatges