Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Agramunt.

30 de agost de 2012...Tornant trobada.

DIJOUS 30 AGOST 2012

Aquest passat dijous dia trenta d’agost, es tornà la visita al municipi urgellenc d’Agramunt ubicat a la ribera del Sió. Dos dies abans ja s’avien deixat al vestíbul de l’Ajuntament, els dos gegants del Carme, l’Hereu i la Pubilla i a l’antiga presó ubicada a la mateixa entrada del Ajuntament, es deixaren molt ben guardats, els quatre capgrossos, l’Anna, l’Avi Pep, en Popeie i el Catalanet.

En horari de tarda, cap allà a dos quarts de set, es convoca la cercavila a la plaça de l’Església de Santa Maria, surtin en comitiva amb els nostres Grallers de la Barra de Tàrrega, juntament amb els grups de la cercavila, els Gegants d’Ossó de Sió, els recentment arreglats i ben mudats Gegants d’Agramunt, la Gegantona Pom d’Or, la colla dels capgrossos i els Nous Grallers de la vila. Passant pel Carrer Sant Joan, Ronda dels Comtes d’Urgell, Carrer del Firal, Carrer de Vilavella, Carrer de Sió, acabant la cercavila a la mateixa Plaça de la Església, el típic Ball de Gegants de Tàrrega i ball conjunt de totes les colles de Gegants i Capgrossos. I com ja es costum en la tradició Gegantera finalitzant la diada, es va fer als porxos del mateix Ajuntament un bon piscolabis per reparar forces.

Amb l’assistència total de disset membres, com a geganters: Jordi Clares Cano, Robert Tavira i Alfonso Marquez. 

Eusebi Pifarré, Eusebi Quinquilla, Joan Carles Grau, Amat Cera, Ton Farran, Damià Pujol.

Com a portadors dels capgrossos: Jepo Costa (l’Avi Pep), Itziar Minguell (la nena Anna), Laura Cera (el Popeie), Mercè  Clota (el Catalanet).

Com acompanyants: Pepe Quesada, Mamen Sanchis i Martina Cera.

Com a Grallers de la Barra: vuit membres.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges