Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la Festa Major de Preixana.

06 de agost de 2015...Sortida molt propera.

DIJOUS 06 AGOST 2015

Aquest  primer dijous del mes d'agost s'ha participat en una passejada, organitzada en motiu de la Festa Major de Preixana.

Surtin  a les 8 del vespre de la plaça de l'11 de setembre, en una animada passejada fins a la plaça de Lecha-Segalà, tot seguit nomenament de les pubilles i hereus, lectura del pregó de festa major i traca d'inici de festes, acabant com ja es costum en un sopar popular a la fresca de pa, secallona, pizza i refresc. 

Amb tres Capgrossos i els Gegants Hereu i Pubilla, molt ben acompanyats pel nostre grup de Grallers.

I la participació de les colles de Tornabous, Associació Cultural Guixanet amb els grallers de la Barra i els gegants manotes los Tararots, el grup infantil de tambors els Targalets, la colla de Bellvís i la colla de Preixana.

Amb l’assistència de disset membres de Tàrrega.

Portadors dels gegants: Damià Pujol, Dani Palau, Robert Tavira, Jordi Tavira i Ton Farran; grup de Gralleres: Nuria Moleres, Carina Aguilar, Laia Andreu i Mamen Sanchis.

Tabalers i bombo: Jan, Martina Cera i Neiva; acompanyants: Rosa Martinez; amb els Capgrossos: Mireia Hernández amb la Castanyera, Jepo Costa amb l'Avi Pep i Francesc Tavira amb la Nena Anna.

Galeria d'imatges