Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la Fuliola i Boldú trobada de Gegants i Capgrossos.

16 de desembre de 2012...Festa Major de Santa Llúcia.

DIUMENGE 16 DESEMBRE 2012

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega ha participat el diumenge dia 16 de desembre, en la festa Major d’Hivern de Sta Llúcia del passat dia 13, en l’aplec de gegants i capgrossos, al poble Urgellenc de La Fuliola.

Fins a un total de quatre colles: La Fuliloa-Boldu, Bellpuig, Borges Blanques i Tàrrega, varen participar en el recorregut de la cercavila per els carrers de la vila, que va començar a la Plaça de l’església de Santa Llúcia  a la una del migdia.

La colla de Tàrrega a participat, amb els gegants Jaume I i Violant D’Hongria i cincs capgrossos: L’Anna, L’Avi Pep, el Nen Trapella, el Negret i la Castanyera.

El fi de la cercavila a estat a la cèntrica Plaça de l’església, on cada una de les colles participants a rebut com a record, una petita forca de fusta amb l’ inscripció del dia de la trobada.

Finalment, ball conjunt amb totes les colles i un bon pica-pica de germanor per agafar gana per el dinar.  

Amb l’assistència total de tretze membres, com a geganters: Eusebi Quinquilla, Ton Farran, Damià Pujol, Robert Tavira, Alfonso Marquez,  Eusebi Pifarré i Joan Carles Grau.

Com a portadors dels capgrossos: : Jepo Costa (l’Avi Pep), Carina Aguilar (la Castanyera), Andrea Plà (la nena Anna), Jordi Clares Cano (el Negret) i Pepe Quesada (el Nen Trapella). Com acompanyants: Amanda Balasch.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.  

Galeria d'imatges