Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Miralcamp amb intercanvi.

25 de agost de 2012...II Trobada.

DISSABTE 25 AGOST 2012

Pel que fa a la segona sortida, el dissabte tarda del dia vint i cinc, es va participar en la II trobada de gegants i capgrossos de Miralcamp, representant Tàrrega amb la parella mes emblemàtica dels nostres gegants, l’Eloi i l’Alba, acompanyats pels capgrossos, Avi Pep i Anna .

Passant un bona calorada, com ja estem acostumats en a questos últims dies, començava la cercavila a les set del vespre, omplin els carrers de la vila de balls i música, acompanyats per els grallers d’Agramunt, finalitzant-ne el recorregut a la plaça de Sant Jaume. Amb un únic ball propi de totes les colles participants, el ball de Gegants de Tàrrega, ball conjunt, amb un curiós sorteig de loteria feta en el mateix poble, i més tard, cap a vespre, a reparar forces amb un bon sopar de germanor, de totes les deu colles participants.

Amb l’assistència total de disset membres, com a geganters: Eusebi Pifarré, Alex, Ton Farran, Eusebi Quinquilla, Jordi Clares Cano i Amat Cera.

Com a portadors dels capgrossos: Laura Cera (la nena Anna) i Jepo Costa (l’Avi Pep).

Com acompanyants: Pepe Quesada, Sicília Cera, Mamen Sanchis, Amanda Balasch, Lucía, Martina Cera, Anna i Carla (filles de Sicília Cera).

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges