Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Santa Coloma de Gramenet.

07 de maig de 2023...La 35a Ciutat Gegantera.

DIUMENGE 07 MAIG 2023

Sempre ens dona la sensació de que som encara més gegants, en aquesta mena de macro trobades, com es en les Ciutats Geganteres.

Son dos cercaviles simultànies, la 1 es la nostra que surt del Mercat Sagarra, amb 35 colles, (34 colles a la 2ona a l’Església Major).   

Un cap de setmana ple de plantades, cercaviles, concerts i moments molt especials que culminaran amb la rebuda d’en Treball i na Cultura, els gegants de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

A les 11:30 comencen les dos cercaviles de forma simultània, omplin els carrers de Santa Coloma de gegants, capgrossos i música fins arribar a la plaça de la Vila.

A les 13:15 es materialitzen els actes de protocol amb el traspàs de la imatgeria de l’Agrupació de colles de Geganters de Catalunya, balls d’Aniversari, Ball Nou, Ball de Peuets, tot seguit es procedia a proclamar la ciutat de Santa Coloma de  Gramenet com la 35ena Ciutat Gegantera de Catalunya, culminant la festa amb un gran esclat de balls de totes les bora de 70 colles assistents.

Amb l’assistència total de tretze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant els dos  gegants: l’Eloi i l’Alba com a portadors de les dos figures presents a la passejada: Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa, Bernat i David Aiguader; portadors dels dos capgrossos; Alfonso Màrquez amb lo Popeie i Jepo Costa amb l’Avi Pep; Acompanyants: Nahuel i Enzo Agea;  Conductor del cotxe remolc el nostre president Pere Agea. Acompanyants: Pep (pare Bernat) i Rosalia (acompanya al Pep) i Amanda Balasch.

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Jordi Tavira, Pere Agea i colla de Santa Coloma de Gramenet.

Galeria d'imatges