Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Solsona X Trobada Gegantera.

08 de juliol de 2017...Amb deu colles per celebrar el 10e aniversari de les seves trobades.

DISSABTE 08 JULIOL 2017

Calorosa i acollidora va ser la desena trobada del passat dissabte 8 de juliol a Solsona, la capital de la comarca del Solsonès.

Cap a les 12 del matí recepció al carrer Gaudí a la Sala Polivalent amb plantada a l'interior de les diferents colles i a les 2 del migdia, dinar d'amanida, fideuà i flam de postres a la mateixa Sala.

Amb la plantada oficial a les 5 de la tarda a la plaça del Camp.

A les 6 de la tarda, va començar una animada cercavila per les places i carrers del nucli antic.

A les 8 del vespre ballada conjunta i lliurament d'un petita escultura de ceràmica artesanal dels seus gegants i una foto de totes les colles, feta al inici de la plantada, amb un escrit de la data de l'esdeveniment, com a record de la trobada.

Val a dir que va ser una trobada molt peculiar que no deixà ningú indiferent amb l'assistència total de deu colles, tres de fora Catalunya: Benicarló (País  Valencià), Legazpi (País Vasc) i Torrejón de Ardoz (Castilla -Madrid) i set colles properes i conegudes: Blanes, Sant Cugat, Manresa, Gràcia, Balsareny,Tàrrega i els amfitrions. Tàrrega va ser representada amb els gegants del Carme: Hereu i Pubilla, acompanyats pels capgrossos: Avi Pep i Nen Trapella.

Amb l’assistència total de 7 membres de la l'associació cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, amb dos gegants i dos capgrossos.

Com a geganters portadors dels dos gegants: Hereu i Pubilla del barri del Carme: Robert Tavira, Dani Tortosa i Alfonso Márquez.

Portadors els dos capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep i Gemma Puig amb lo Nen Trapella; acompanyats per: Amanda Balasch i Marta Delgado. Jepo Costa com a conductor del cotxe remolc.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges