Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Tàrrega, Assemblea General A.C.G.C.

06 de febrer de 2010...Complint com a Ciutat Gegantera.

DISSABTE 06 FEBRER 2010

Aquest passat dissabte dia 6 de febrer, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega i l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, organitzaven l’Assemblea anual de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, a Tàrrega  (Urgell).              

A  Un dels punts a parlar, va esser la presentació de la 6a Trobada Nacional de Capgrossos els dies dos tres i quatre de juliol a Juneda (les Garrigues).

Es presentà la candidatura de la Seu d’Urgell “Ciutat Gegantera de Catalunya 2011”, projectant un emocionant vídeo realitzat per l’Ajuntament.

Desprès de donar pas als respectius discursos de les autoritats i representants de les colles es donà pas a la votació, s’aprovà per una majoria absoluta, anomenar la Seu com a Ciutat Gegantera de Catalunya els dies 15, 16 i 17d’ abril del 2011.                                     

Aquesta nominació representa un del esdeveniments geganters més importants de Catalunya.

I tal com mana la tradició, per finalitzar l’assemblea és realitzaren els balls de protocol de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya: la dansa dels Quatrepunts dels Capgrossos la Primavera, l’Estiu, la Tardor i l’ Hivern, molt ben executada per la colla d’Alcarràs, el ball de Peuets dels Gegantons Pau i Alegria (ballat per la colla de Tàrrega) i per acabar el Ball del Aniversari ballat pels geganters Ton Farran i Damià Pujol de la colla de Tàrrega.

Seguidament no deixeu de mirar, la galeria de fotos, del esdeveniment que precedeix aquest escrit.