Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Vilagrassa.

17 de juny de 2012...fi de curs escoles Ciutadilla, Guimerà, Verdú i Vilagrassa.

DIUMENGE 17 JUNY 2012

Aquest diumenge passat dia 17 de juny, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, vam participar a la festa fi de curs de la Zona Escolar Rural Guicivervi (Guimerà, Ciutadilla, Verdú i Vilagrassa), que es va celebrar a la plaça del Sitjar de Vilagrassa.

La nostra  col·laboració fou de forma altruista, com es de costum.

La jornada va començar a les deu del matí, on primer de tot vam esmorzar un bon entrepà de llonganissa i un bon tros de coca  acompanyat de tot tipus de begudes.   

Seguidament van entrega les orles i vam visitar l’exposició, sobre la Mediterrània, al local polivalent de la mateixa plaça del Sitjar. Seguidament, vam veure un vídeo i una mostra de balls dels alumnes.

A continuació va començar la cercavila on hi vam participar diferents grups, com: els grallers i dos gegants d’Agramunt i Ossó de Sió, els quatre nans de l'Associació Cultural Guixanet de Tàrrega, els dos capgrossos de Vilagrassa i els nostres vuit capgrossos de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.   

La cercavila va acabar amb un espectacle final a la plaça de l’església, a càrrec dels dimonis de Ponts.  

Amb l’assistència total de deu membres, com a portadors dels capgrossos: Alfonso Marquez (el Negret), Itziar Minguell (la nena Anna), Carina Aguilar (la Castanyera), Anna Burgos (el Nen Trapella), Raquel (l’Avi Pep), Ton Farran (el Catalanet), Mercè Clota (el Popeie) i Robert Tavira (el dimoniet). Com acompanyants: Jepo Costa i Mamen Sanchis.

No os podeu perdre a continuació d’aquest escrit la galeria de fotos fetes per Jepo Costa.

Galeria d'imatges