Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acta assemblea general ordinària al Carmel.

16 de gener de 2016...Assemblea anyal.

DISSABTE 16 GENER 2016

A Tàrrega a 16 de gener del 2016,  en primera convocatòria a les 18h 30m i en segona a les 19 h, el pròxim dia 16 de gener del 2016 en la sala del primer pis del " Carmel ", al carrer Comabruna, de Tàrrega, es reuneix en Assemblea General ordinària els socis i membres, que a continuació es relacionen, havent estat convocats en temps i forma pel fins ara Secretari (President en funcions), d’acord amb el contingut del article 13 dels Estatuts d’aquesta Entitat.                                                      

Assisteixen a la reunió, o son degudament representats, els 15 membres següents:  Josep Maria Costa i Balcells, Mari Carme Sanchis i Turull, Mercè Clota i Sala, Robert Tavira i Delgado, Itziar Minguell i Clota, Núria Moleres i Verdejo, Laura Cera i Sanchis, Alfonso Màrquez i Martín, Jordi Tavira i Delgado, Sònia Delgado i Coma, Pepi Boronat i Giró, Cristina Bramón i Cerrillo, Dani Palau i Duran, Gemma puig, Pau  Badia i Serrano.

Amb el següent ordre del dia:

1 = Lectura dels acords en l'ultima assemblea. Informe de secretaria a càrrec de

       Jepo. Contracte signat amb l'Ajuntament, etc.

2 = Informe de l'estat de comptes per la tresorera Mercè Clota.

3 = Informe i votació per proposta dels candidats a presentar-se pels càrrecs

      vacant del president/a, secretari/a i vocals/es.

4 = Calendari de sortides 2016 a càrrec de Robert Tavira i Delgado.

5 = Informe vestuaris i pressupostos i arranjaments per tindre els vehicles en

       condicions mínimes de manteniment a càrrec de Mercè Clota.

6 = Precs i preguntes.

Respecte al punt u de la lectura dels acords en l'ultima assemblea. Informe de

secretaria a càrrec de Jepo.   Es llegeix el resum aprovat en l’última assemblea extraordinària celebrada el 26/06/2015.

A continuació es parla de les sortides extres de les Gralleres con la cavalcada de Reis, on tothom va sortir força content, i de les altres 3 seccions, capgrossos, gegants i marxandatge, en que totes formen part de la mateixa colla, poden treballar juntes o per separat i si ens fan donatius econòmics en les seves actuacions, són per la colla i serveixen d'un gran ajuda per tirar endavant els nostres projectes i necessitats i les moltes despeses que tenim (vestuaris, manteniment del cotxe i del remolc, despeses de benzina pels desplaçaments a les trobades. etc,etc).

S’ha signat un contracte amb l’Ajuntament, ja que les lleis han canviat i actualment no es pot fer en forma de subvenció.

Respecte al punt dos del ordre del dia, Informe de tresoreria a càrrec de Mercè Clota. Es presenta un extracte bancari de les despeses i ingressos de tot l'any 2015. es parla del preu de la benzina que esta pagat a 0.19 cms/Km (sortida i arribada a Tàrrega).

Respecte al punt tres del ordre del dia, Informe i votació si cal per proposta dels candidats presentant-se pels càrrecs vacant del president/a: Josep Mª Costa i Balcells (Jepo) dimitint com a secretari; secretari/a: Mari Carmen Sanchis i Turull (Mamen) dimitint com a vocal de la secció de gralleres;

I al no presentar-se a dits càrrecs cap més membre de la colla, queda aprovat i s'acorda sense que faci falta fer votacions, per unanimitat dels socis assistents, i com a  vocal nou es proposa i s'aprova a l'Alfonso Màrquez i Martín.

Per tant els membres de la junta nous amb els antics queda:

President: Josep Mª Costa i Balcells (Jepo).

Secretaria: Mari Carme Sanchis i Turull (Mamen).

Tresorera: Mercè Clota i Sala.

Cap de colla: Robert Tavira i Delgado.

Vocal: del Grup de Grallers i de marxandatge: Itziar Minguell i Clota.

Vocal: del Grup de Grallers i de marxandatge: Núria Moleres i Verdejo.

Vocal: Laura Cera i Sanchis.

Vocal: Carina Aguilar i Burgos.

Vocal: Alfonso Màrquez i Martín.

 

En els propers dies es disposarà a tramitar el certificat de l'elecció d'una nova Junta Directiva al departament de Justícia de la Generalitat.

Respecte el punt quatre del ordre del dia.  Calendari de sortides 2016 a càrrec del cap de colla: Robert Tavira i Delgado. A partir de maig comencem amb les sortides. On sempre queden com a reservades les de Preixana, Les del Carme i les de la Figuerosa, a part de les que ja tenim assignades amb l’Ajuntament. Ens diuen si podem anar a una sortida al setembre a Vallbona de les Monges (on ens pagarien). I falta confirmar un altre l’Estartit. També es comenta que anem a Montblanc on es celebrarà una trobada de gegants Centenaris. I una altre sortida a Perpinyà amb els d’ADIFOLCK els dies 30 – 31 de Juliol, on encara falta que ens ho confirmin.

Respecte als punts cinc del ordre del dia. Informe vestuaris i pressupostos i arranjaments per tindre els vehicles en condicions mínimes de manteniment a càrrec de Mercè Clota i Jepo.

S’aprova fer les dues fundes encoixinades  per els gegants de mides mes grans ( per si es tinguessin que posar altres gegants ), a un preu de 65.60 € + la feina de cosir-les.

Tenim demanats tres pressupostos per fer vestits nous del gegants l'Eloi i l’Alba, per presentar a l’Ajuntament ja que es ell el que assumeix el cost del vestuari nou.

Renovació de camises i faixes per la colla, camises: les mateixes que tenim fins ara amb el mateix dibuix, on les talles variaran si son per noi o noia. Es faran a Tàrrega al Graffita (Joan Figueres) amb un cost de 1.753€. El preu en principi l’assumeix la colla, però qui vulgui una camisa tindrà que pagar una part del cost ( això es fa perquè es tingui mes consciència i responsabilitat del vestuari).

Faixes: es compren a St. Feliu de Llobregat. Seran una mica mes amples del que s’havia dit en un principi (4mts de llargada x 40 cms d’amplada), a un preu de 26.76€ cada faixa amb brodat de l’Àliga inclòs (fet per Graffita).

En el tema de les faixes alguns capgrossos i gralles diuen que ells no estan d’acord a portar-ne ja que en el cas del capgrossos no es veuen i en el de les gralles no es senten còmodes (deixem una mica a criteri personal per que cada un faci el que vulgui).

En total les camises i les faixes surten a un preu total de 3.091€ aproximadament, tothom i esta d’acord.

S’aprova el record de la trobada, que serà mitja teula amb el dibuix de la Honorata a 20 € cadascuna, si algú de la colla vol una el Robert farà una llista (estant demanats dos pressupostos més, per si ens surt una mica més econòmic).  

Respecte als punts sis del ordre del dia de precs i preguntes.

  1. a) La Itziar exposa, que els del Cau han demanat si poden contar amb nosaltres per ensenyar la nostra cultura a un grup d’intercanvi d’Àfrica, que vindrà el dies 7 de maig o 30 d’abril, s'aprova per tira-ho endavant sobre la marxa.
  2. b) En Jepo comenta que si algú vol les memòries amb text i fotos de les sortides des del 2009 fins el 2015 que les té i que les pot passar a cadascú si porta un PEN.
  3. c) Visita del Sr. Raül Palacios ( Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega) juntament amb el tècnic de dita regidoria en Sr. Lluis Agea, els hi fem entrega del llistat de sortides de la colla del 2016. Primerament ens agraeix la col·laboració al Parc de Nadal. Seguidament es posa a la nostra disposició en el que faci falta. I així tenir una primera contacte amb la nostra colla. Es comenta que l’any 2017 es farà la 30 trobada gegantera de Tàrrega on si es possible, hi assistirien unes 30 colles, es pregunta si es solapa amb l’esdeveniment de l’Eixida (es comprova el calendari i el Lluis ens confirma que seran en dades diferents, l'Eixida es el dissabte dia 13 i la trobada es farà el diumenge dia 14 de maig del 2017) per lo tant no hi ha cap problema. El Sr. Raül Palacios diu que posarà a la nostra disposició la botiga del Museu Comarcal, per tal de posar a la venda els productes que tenim per vendre de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, s’aprova amb la secció de Marxandatge. El dia 15 d’abril es farà un exposició a càrrec del Sr. Xavier Garcia de punts de llibres i es comenta, que s'han poden fer uns dels nostres gegants on també podrien estar exposats.

Finalment el Sr, Regidor agraeix l’atenció rebuda i s’acomiada.

I sense que hi hagi cap mes prec ni preguntes ni mes temes a tractar, s’aixeca la sessió a les 21 hores del mateix dia, de la que estén la present acte el secretari.

Galeria d'imatges