Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Parc de Nadal.

27 de desembre de 2021...Un clàssic que mai fallem.

DILLUNS 27 DESEMBRE 2021

Amb les mesures de seguretat pertinents, per raó de la pandèmia, aquest any es celebra el Parc de Nadal, per poder estar ventilat constantment, tot al exterior.

Deixant el pavelló on es va fer el 2019 i omplint diversos indrets, com l’espai del Reguer on estava ubicat un passeig amb ruquets, diverses passarel·les i ponts flotants i una gran tirolina d’anada i tornada al carrer Mig Dia o dit popularment la Muralla.

L’espai del pàrquing Fassina amb parc d’atraccions i xurreria inclosa. També un túnel del terror ubicat entre els carrers Agoders i el del Carme.

I a la plaça de les Nacions Sense Estat on estava instal·lat un circuït de bici cros amb monticles de terra molt ben posat, a la part de darrera del Consell Comarcal presentació del premi en un concurs de dibuix.

I de les 4 de la tarda fins a les 7, exposició d’una representació dels nostres gegantons de la Mercè Escamarlà i Sepia, els Capgrossos el Dimoniet, el Popeie, la Castanyera i el Negret.

Amb la presencia de 6 membres de la colla. Enzo Agea , Nahuel Agea, Pere Agea, Sónia Delgado, Amanda Balasch i Jepo Costa.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Pere Agea i Jepo Costa.

Galeria d'imatges