Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Parc de Nadal.

4 de gener de 2013...Taller de capgrossos i passejada.

DIVENDRES 04 GENER 2013

En la primera activitat del any 2013 de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, ha participat en l’últim dia del Parc de Nadal.

En un taller de dibuix i exposició dels vuit capgrossos i la nana Honorata, fent gaudir als mes petits podent tocar i acariciar les nou figures i al mateix temps veure en un vídeo on es realitza la Dansa dels Capgrossos de Tàrrega, i tots els balls que es varen fer el dia 13 de maig del 2012, en la festa de l’Eixida a la plaça Major.

Acabant el taller, traient-los de passeig en una animada cercavila per Tàrrega, com es de costum acompanyant, els gegants l’Hereu i la Pubilla, fent una visita als patges Reials, també  varem poder admirar a la plaça Major, una petita exhibició dels membres del taller del circ, que anaven al davant de la cercavila, tots ben acompanyats per els grallers de la Barra i al final el trepidant ritme dels BatBatuka.

Els que han participat com ha geganters són: Eusebi Pifarre, Robert, Alfonso i Jordi Clares. Com a Capgrossers: Jepo, Mamen i Andrea.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges