Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb Ass. Alba a la casa dels Gegants.

23 de maig de 2022...Visita guiada a la vitrina del carrer de les Piques.

Autor Jepo Costa.
Autor Jepo Costa.

DILLUNS 23 MAIG 2022

El passat 23 de maig, va ser un dilluns gratificant, cooperant, com de costum, amb altres Associacions, ja que vam oferir una visita guiada a la Casa dels Gegants a l’Associació Alba, concretament a 25 persones entre monitors i usuaris d’entre 18 i 30 anys.

Alguns usuaris venien de molt lluny, de Fortì, una ciutat d’Itàlia, a prop de Florència, i d’Aruba una paradisíaca illa del Carib.

En una visita guiada a la nostra seu, a la Casa dels Gegants i Capgrossos de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega -carrer de les Piques-, ens van venir a conèixer aquets participants tant llunyans.

Moltíssimes gràcies per tot el que ens vau escoltat, va ser força interessant, amb traducció simultània al Italià, incloent una molt bona i divertida minipassejada amb 5 usuaris, portant els capgrossos, cap a la plaça de les Nacions Sense Estat.

L'Associació Alba ha tornat a reactivar amb força l'intercanvi europeus amb altres entitats que treballen amb persones amb discapacitat o risc d'exclusió, a través del programa Erasmus Plus, compartint activitats i experiències amb el grup de joves de l'entitat. 

Amb l’assistència com a membres de la colla de Amanda Balasch, Pere Agea  i Jepo Costa.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Pere Agea i Jepo Costa.

Galeria d'imatges