Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bateig de la Gegantona de la Sang “l’Angeleta”.

15 de juny de 2013...Col·laborant amb la Federació Catalana de Donants de Sang.

DISSABTE 15 JUNY 2013

Aquest passat dissabte dia 15 de juny, a les 18h, a la Pl. del Carme  de Tàrrega es va batejar la "1a Geganta de la Sang" de Catalunya,; en el marc del Dia Mundial del Donant de Sang. 

Aquesta és una iniciativa sorgida de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell, el motiu de la qual ha estat homenatjar a les persones que donen sang de manera altruista i voluntària.

Per argumentar-ne la creació, es va realitzar un petit conte que explica la història de la Geganta "Angeleta"; una senyora de la comarca de l'Urgell que, donant sang i promovent-ne la donació, ha ajudat a salvar moltes vides.

Dita Geganta, el mateix dia 15, s’ha cedit al municipi targarí per tal de que els membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, que l’han apadrinat amb els seus gegants Jaume I, Violant d’Hongria i Hereu, Pubilla, la puguin treure a passejar, tot explicant als infants i adults el motiu de la seva existència.

La festa es celebrà conjuntament amb els Margeners de Guissona, una diada d’aprenentatge casteller, en acabar hi va haver coca i xocolata per a tothom.                                                       

Amb l’assistència de: Mercè, Alfonso, Gemma Puig, Amat, Anna Burgos,Eusebi Quinquilla, Eusebi Pifarre,Robert, Jordi  i Dani.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per diferents membres de la colla.

Galeria d'imatges