Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blaye - trentè aniversari, agermanament.

04,05,06 de juliol de 2014...A França.

DIVENDRES 04 JULIOL 2014

Amb l'objectiu d'activar l'agermanament entre la ciutat de Tàrrega i el poble de la Gàl·lia francesa de Blaye,  el cap de setmana dies 4,5,6 de juliol, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera s'ha desplaçat a la regió de la Gironda, per celebrar el 30 aniversari del agermanament, participant en una animada cercavila pel mig del mercat de carrer que es celebra  a la plaça Europa, cada dissabte pel matí, amb la participació de quatre gegants i vuit capgrossos, acabant amb el Ball de Gegants de Tàrrega.

Amb l'organització de la Regidoria de Cultura i l'Agrupació d'Amics Tàrrega - Blaye, s'ha ofert una mostra de cultura popular targarina, amb la cercavila del matí i per la tarda mostra de balls a càrrec de l'Esbart Albada i la participació de Pallassos sense Fronteres, representat per Josep Mª Virgili, a la vegada han exposat les seves pintures el Ramon Franquesa i les escultures de Joan Condal, seleccionats com a participants de la darrera fira d'Artistes Activitats Tradicionals de Tàrrega.

Amb l’assistència de trenta set membres de la colla de gegants, capgrossos i el grup de grallers, més tres col·laboradors francesos.

Portadors dels gegants: Damià Pujol, Eusebi Pifarré, Robert Tavira, Jordi Tavira, Ton Farran, Joan Carles Grau i Alfonso Márquez.

Grup de Gralleres: Carina Aguilar, Mamen Sanchis, Itziar Minguell, Laura Cera, Pepi Boronat, Laia, Noèlia Vidal, Judit Vidal i Lidia Vidal.

Percussió: Javier Burguès, Ester Puig, Abril Sabidó, Nuria Moleres, Xavier Vidal, Marlon Manuel Gilabert, Laura Martin i Ester Correa.

Acompanyants: Amat Cera, Pepe Quesada, Martina Cera, Josep Sanchis, Joel Minguell, Mercè Clota, Xavier Serret, Àlex Peñuela  i Antoni Xinxó. 

I portadors dels Capgrossos: Jepo Costa (l'Avi Pep), Anna Burgos (el Dimoniet), Marco (Popeye), Neiva (la  Castanyera), Marimar Palau (Catalanet), Andrea Plà (l'Anna) i dos voluntaris francesos amb el Negret i el Nen Trapella.

Galeria d'imatges