Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canet de Mar - XXXIII Trobada de Gegants i Capgrossos.

01 de juliol de 2018...Val a dir que en aquesta sortida la colla estrenà una bossa d'esquena per portar els accessoris.

DIUMENGE 01 JULIOL 2018

Sortida el dissabte dia 30 de juny, amb la invitació de poder gaudir de tot una cap de setmana, molt ben acollits per la colla de Canet, que ens deixà un lloc per dormir.

Se surt per passar el matí a la platja i al vespre poder viure la festa major de Canet de Mar, amb concerts, xiringuitos, diables i diablesses infernals i moltes més coses.

I el diumenge 1 de juliol, al matí visita a la casa museu del famós arquitecte de la vila, en Lluís Domènech i Montaner. Al mig dia es participà en la 33a trobada de gegants, organitzada per l'Associació Colla Geganters de Canet de Mar i la participació de les colles: gegants i grallers del barri dels Abells, geganters del Turó del Drac Soroll,Som, tabalers dels diables de Canet, gegants de la Llàntia, geganters d'Arenys de Mar, geganters de Sant Adrià del Besòs, Associació Cultural la Fal·lera gegantera de Tàrrega, Malgrat de Mar i geganters de Canovelles.

A les 2, rebuda de les colles a l'envelat de Vil·la Flora i com és costum en l' intercanvi de les trobades geganteres, segellàrem l' inici de la festa amb una bona paellada, per dinar, per a totes les colles participants. Cap a les 5 de la tarda plantada de gegants a la plaça de l'església de Sant Pere i Sant Pau.

A les 6 de la tarda, passejada pels carrers i places del nucli, molt concorregut ple de canetencs i turistes, es passà per: carrer Abell Baix, carrer Nou, riera Buscarons, carrer de la Font, plaça Macià, carrer Castanyer i carrer Ample fins arribar davant de la casa de la vila, on es van realitzar l'entrada de cada colla, amb balls de lluïment i l'entrega del record de la trobada, d'un dibuix amb relleu en fusta dels seus gegants, i vam acabar la trobada com és tradicional en el món geganter del ball conjunt final de totes les colles participants.

Val a dir que en aquesta sortida la colla estrenà una bossa per portar els accessoris imprescindibles en les sortides, amb el logo reduït de la nostra ciutat, per fer més forta la nostra identitat.

Amb l'assistència total d'onze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, molt ben acompanyats musicalment pels 5 component del grup de grallers el Corral Nou. Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants: Hereu i Pubilla: Robert Tavira, Dani Tortosa, Pere Agea i Ivan Pozo.

Portant els quatre capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Sònia Delgado amb la Nena Anna, Alfonso Márquez amb el Dimoniet i Gemma Puig amb el Nen Trapella.

Acompanyants i equip de suport: Amanda Balasch, Quim Aldana i Cristóbal Tavira com a fotògraf.

Galeria d'imatges