Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cercavila i balls de Gegants a Bilbao.

04,05,06 de octubre de 2013...Inoblidable cap de setmana.

DISSABTE 05 OCTUBRE 2013

Com a representants de la cultura popular de la capital de l’Urgell, aquest passat dissabte 5 d’octubre, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera juntament amb els Diables de Bat i l’Associació Cultural Guixanet, es viatjà a Bilbao per participar en l’intercanvií amb l’Associació Beti Jai Alai del barri de Basurto, en la festa Plazarik Plaza.

S’oferí un bon grapat de balls de tota l’ imatgeria de la nostra ciutat, com el Ball dels Gegants de Tàrrega, el Ball Nou (es el ball de gegants que tant sols poden representar les colles que han estat Ciutats Geganters de Catalunya), el de l’Àliga, els Cavallets, els Nans, els Arquets, l’Home de la Barra i també un vistós espectacle pirotècnic realitzat pels Diables de Bat.    

Formant part de la delegació targarina de un total de 130 persones, entre actuants i les autoritats presents, l’alcaldesa Rosa Maria Perelló i el regidor de cultura Albert Rosines.

Amb l’assistència dels Portadors dels gegants: Robert Tavira, Eusebi Pifarre, Joan Carles Grau, Ton Farran.

Acompanyants: Jepo Costa, Pepe Quesada i Carme Roig.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit, autors de les fotos membres de Bat, Fal·lera Gegantera i Guixanet.

Galeria d'imatges