Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Claravalls - Festa Major.

05 de agost de 2018...Com cada any fem, en el primer diumenge del mes d'agost.

DIUMENGE 05 AGOST 2018

Com cada any, en el primer diumenge del mes d'agost s'ha participat en una passejada, organitzada en motiu de la Festa Major de Claravalls i així també els hi tornem el favor que ens varem fer deixant-nos cadires pel dinar del dia de la nostra trobada.

Surtin a les 12 del matí del local social al carrer de les Escoles, fent un extens recorregut per poder gaudir d'un dia ben solejat, molt ben acompanyats amb la participació de 8 músics del grup infantil de tambors els Targalets, la gegantona d'Agramunt Pom D'or, els bastoners de Balaguer i la nostra colla, amb els gegants Hereu i Pubilla, els caps grossos: l'Avi Pep, el Popeie i la Nena Anna, acompanyats musicalment per els grallers els Taverners .

Acabant amb un generós vermut al lloc d'inici, el local social, per refer-nos de la calorosa passejada.

Amb l’assistència total de 9 membres de la colla Targarina: com a geganters i portadors dels dos gegants l'Hereu i la Pubilla: Robert Tavira, Pere Agea, Ivan Pozo i Dani Tortosa; Portadors de dos capgrossos: Joaquim Aldana amb lo Popeia, Jepo Costa amb l'Avi Pep i Amanda Balasch amb l'Anna; Acompanyants: Enzo Agea i Nahuel Agea. Pere Agea com a conductor del cotxe remolc.

Galeria d'imatges