Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Col·laborant amb la Bodega Mas Blanch i Jove.

06 de juliol de 2013...La vinya dels artistes de la Pobla de Cérvoles.

DISSABTE 06 JULIOL 2013

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera començà les sortides del mes de juliol a la Pobla de Cérvoles, a la bodega Mas Blanch i Jové.

La bodega celebrà la seva festa anual, aquest any dedicada a Joan Brossa.
Tot començà a les set de la tarda, amb els carrers plens de poesies i s’acabà amb un visita - degustació a la bodega.

Més tard, es continuà amb un recorregut amb quatre espectacles en diferents indrets de la vinya.

Finalment, a les onze de la nit, hi hagué la inauguració d’una escultura del poema visual d’en Joan Brossa, anomenat “Cap de Bou”, sota la direcció del prestigiós i recent premiat amb el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat, Hermann Bonnín.

L’espectacle en el que vam prendre part, començà amb la sortida d’uns trenta capgrossos, des de la foscor de diferents indrets de la vinya, ballant al ritme dels grallers del Vilosell.

Després de l’original inauguració, es celebrà al mig de la mateixa vinya, un bon ressopó amb els gustos culinaris d’en Joan, acompanyat d’uns bons vins.

 La nostra colla participà portant els vuit capgrossos: Marina (l’Anna), Gemma (Popeye), Pepe (Nen Trapella), Jepo (l’Avi Pep), Amat (Dimoniet), Carina (Castanyera), Mª Alba (Negret), Anna Burgos (el Catalanet) i de acompanyants l’Amanda (cosina de la propietària Zara Balasch Blanch) i la Mamen.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Jepo Costa.

Galeria d'imatges