Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dansa dels Capgrossos al camp de futbol Tàrrega.

15 de desembre de 2013...Animant el futbol Targarí.

DIUMENGE 15 DESEMBRE 2013

El diumenge matí dia 15 de desembre, els grallers i els 8 capgrossos de la Ass. Cul. la Fal·lera Gegantera, col·laborarem amb el club de futbol Tàrrega per animar el derbi futbolístic  entre la U.E.Tàrrega i l’ Almacelles, al camp municipal Joan Capdevila.                              

Uns minuts  abans de començar el partit, començava la música amb el bon ritme del nostres grallers, els 8 capgrossos sense parar de ballar per animant al equip targarí.                               

Al finalitzar la primera part els nostre equip ja tenia el partit ben encarat guanyant per 1 a 0, m’entres els jugadors descansaven, per intentar escalfar una mica el fred i la boira que hi feia i finalitzar la nostra actuació, es realitza al mig del camp la Dansa dels Capgrossos de Tàrrega.

Cal esmentar que es va aguantar el resultat  de la primera part, fins al final del partit, guanyant el derbi, desprès d’encaixar 4 derrotes consecutives el nostre equip va aconseguir trencar la mala ratxa.

Amb l’assistència dels Portadors dels capgrossos: Gemma, Alfonso, Mercè, David, Balladors dels capgrossos: Marc Tudó, Anna Burgos, Jepo Costa i Laura Cera  Acompanyant: Pepe, Joan Carles i Ricard.

Grallers: Eusebi Pifarre, Itziar, Javier Burguès, Xavier Serret, Carina, Pigu, Dani i Mamen.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges