Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diada reivindicativa per la remodelació de la plaça Major.

29 de març de 2014...Amb solidaritat.

DISSABTE 29 MARÇ 2014

Matinal reivindicativa pel projecte no vinculant de la remodelació de la plaça Major, organitzada per  l’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AGENTA) combinant amb exhibicions de cultura popular a càrrec de l’Esbart Albada, Guixanet, Amics de la Sardana i l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

A les 10h esmorzar popular de pa amb arengada i els magnífics cotxes de l’Associació de Vehicles Antics i Clàssics.

S’han fet públiques les propostes  d’una trentena de projectes, en una matinal participativa oberta a la ciutadania, dissenyades per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (ETSALS) de Barcelona exposades a la mateixa plaça Major.

A les 12h30 omplirem la plaça de Folklore amb els Ball de Bastons a càrrec del grup de petits de l’Esbart Albada, els Nans de l’Associació Guixanet, la Sardana de cloenda del primer procés participatiu de l’AgEnTa amb l’Agrupació Amics de la Sardana.

I tot seguit Cercavila amb l’Associació Cultura La Fal·lera Gegantera amb els gegants Hereu i Pubilla els seus grallers i els capgrossos: el Catalanet, el Dimoniet i la nena Anna, acompanyà a tots el assistents al camp de Can Colapi, on s’ha celebrat la 1era calçotada popular organitzada per la Branca de Truc's de l'AEG Mestre Güell Roger de Llúria.

Amb l’assistència de tretze membres, com a geganters: Robert Tavira, Ton Farran i Dani Palau; portadors del tres capgrossos: Jepo Costa (Avi Pep), Mercè Clota (la nena Anna) i Anna Burgos (el dimoniet); com a grallers: Eusebi Pifarré (gralla), Itziar Minguell (gralla), Judit Vidal (gralla), Ester Puig (caixa), Javier Burguès (caixa) i Bea (gralla). 

Galeria d'imatges