Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Tres Tombs a Tàrrega .

17 de gener de 2010...No podem fallar.

DIUMENGE 17 GENER 2010

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, participà aquest passat diumenge pel matí en el ja tradicional dia dels Tres Tombs, amb un animat seguici de carrosses, tractors, carruatges i varies comparses. 

Amb els gegants l’Hereu, la Pubilla, l’Eloi i l’Alba, acompanyats pels capgrossos l’Avi Pep, el Catalanet, la Castanyera, l’Anna, el Popeye, el Dimoniet, el Negret i el Nen Trapella.  

Cap a dos quarts de dotze, els gegants es dirigien cap a la plaça Sant Antoni, mentre els vuit capgrossos anaven a fer una volta per el carrer Migdia, on saludaren animadament a tota la quitxalla que estava esperant el tret de sortida dels Tres Tombs. 

Acte seguit a la plaça Sant Antoni , el rector de la parròquia Josep Mª Vilaseca començà la benedicció i el seguici. Al arribar a la plaça del Carme, la Fal·lera Gegantera realitzà el Ball de Gegants de Tàrrega, molt ben interpretat pels Grallers de la Barra. 

En acabar, es deixaren els gegants custodiant a les autoritats, a la mateixa plaça del Carme. Després, l’Associació Sant Antoni Abat ens obsequià a totes les persones participants, amb un bon dinar de germanor en un conegut restaurant de la ciutat.

Els que han participat com ha geganters són: Robert, Alfonso, Jordi Clares, Amat, Ton, Damià, Vicente, Joan Carles i Eusebi Quinquilla.

Com a Capgrossers: Jepo Costa, Rosi, Claudia, Mercè Clota, Laura Cera, Jesús Lozano, Itziar Minguell i Marc Tudó.

Com acompanyants: Pepe Quesada, Mamen Samchis, Carla Casteràs, Martina Cera i Josep Sanchis.

Seguidament no deixeu de mirar, la galeria de fotos, del esdeveniment que precedeix aquest escrit.

Galeria d'imatges