Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrega de cartes Reials al Patge Kassam.

04 de gener de 2023...Acabant d'il·lusionar als mes petits.

Autor Pere Agea
Autor Pere Agea

DIMECRES 04 GENER 2023

El Patge Kassam ha arribat a Tàrrega per recollir les cartes que els infants de la ciutat adrecen als Reis Mags d’Orient.

L’emissari de Melcior, Gaspar i Baltasar s’ha instal·lat a la l’entrada de la Cambra de Comerç a la Plaça Major. Visitat per prop de mig miler d’infants dipositant la seva carta al Patge Kassam.                              

La convocatòria ha estat organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura, Foment Tàrrega (en el marc de la seva campanya de dinamització de les festes) i la Comissió de la Cavalcada de Reis de BAT.
L’acte ha tornat a la normalitat en vers l’any passat, per raons de la pandèmia del covid, podent xocar mans i repartir caramels i globus, saludar i per fer gaudir els nens i nenes durant l’entrega de les cartes.  

Com no podíem fallar, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, el dimecres dia quatre de gener, de 17 a 19 hores, a participat, amb tres capgrossos per animar als infants en l’entrega de la carta als reis, al seu servidor el Patge  Kassam.

Amb tres capgrossos, fent jugar i ser fotografiats amb els infants.

Portats per: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Alfonso Màrquez amb la Castanyera i Sònia Delgado amb la Nena Anna, acompanyats per Pere Agea.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Pere Agea.

Galeria d'imatges