Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es la XXXIX a les Borges Blanques.

03 de setembre de 2022...La super trobada del any.

Autor de la foto Pere Agea.
Autor de la foto Pere Agea.

DISSABTE 03 SETEMBRE 2022

https://youtube.com/watch?v=9I3pcS5kL38&feature=share 

En dissabte tarda fem sortida, al poble de Borges Blanques, situat a la comarca de les Garrigues, en la seva 39ena Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques, amb 76 colles de Diables, Gralleres i Geganteres. 

Amb plantada a les de 16:00 hores al Passatge del Terrall .

A les 18 hores de la tarda, s’anul·la en un principi per causa de la forta pluja l’ inici de la cercavila, pels carrers del poble, passant-la al finalitzar la pluja a les 19 hores pel: passeig del Terrall, raval de Lleida, carrer de la Bassa, carrer del Carme, carrer Nou, carrer de la Carnisseria acabant a la plaça de l’1 d’Octubre.

Finalitzant a les 21 hores a la plaça de l’1 d’Octubre, amb presentació i ballades de lluïment de totes les colles participants i lliurament del record de la trobada, una Botella d’oli. Per finalitzar la festa, al pati de l’institut Josep Vallverdú, sopar de germanor de totes les colles assistents, d’una bona fideuà, de tot tipus de beure i un bon gelat per postres.

Amb uns 17 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera. Acompanyants: Josep Mª i Magda pares del David, Uriel Fill del Miquel, Amanda Balasch i Gemma Puig.

Com a portadors dels dos gegants Jaume I (amb el trencament de l’espasa inclòs) i Almodis: tenim, Victor Prieto, Ivan Priego, Robert Tavira, Jordi Tavira, Miquel Cano, Dani Uribarri i David Aiguader.

Pere Agea (conductor del tot terreny i remolc). Portant 4 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb la Nena Anna, Sonia Falip amb lo Trapella i Alfonso Màrquez amb la Castanyera.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment fetes per Gemma Puig, Ivan Priego, Victor Prieto i Sonia Delgado. 

Galeria d'imatges