Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major a Claravalls.

09 de agost de 2015...Favor per favor.

DIUMENGE 09 AGOST 2015

Aquest  primer dijous del mes d'agost s'ha participat en una passejada, organitzada en motiu de la Festa Major de Claravalls i així també els hi tornem el favor que ens vàrem fer deixant-nos cadires pel dinar del dia de la nostra trobada.

Surtin de la part de baix a la plaça de la font, fent un llar recorregut amb parades per poder gaudir dels balls de bastons de la colla de Balaguer.     

Amb quatre Capgrossos, els Gegants Hereu i Pubilla, els Gegantons Escamarlà i Sèpia, molt ben acompanyats pel nostre grup de Grallers.

Amb la participació de les colles de Tornabous, Associació Cultural , el grup infantil de tambors els Targalets i els bastoners de Balaguer i els grallers d'Agramunt.  

Acabant amb un generós vermut per refer-nos de la llarga passejada.  

Amb l’assistència total de 15 membres de la colla Targarina: com a geganters i portadors dels dos gegants l'Hereu i la Pubilla: Robert Tavira, Jordi Tavira i Dani  Palau; Grup de Gralleres: Carina Aguilar, Núria Moleres i Laura Cera; Tabaler i bombo: Martina Cera i Ester Puig; Portadors dels quatre capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Mercè Clota amb lo Popeie, Marimar Palau amb lo Nen Trapella i Francesc Tavira  amb l'Anna.   

Acompanyants: Aaron, mare i acompanyant (fotògraf) de Ester Puig.

Galeria d'imatges