Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major a Preixana.

11 de agost de 2016...Trobada molt casolana.

DIJOUS 11 AGOST 2016

Aquest  primer dijous del mes d'agost s'ha participat en una passejada, organitzada en motiu de la Festa Major de Preixana.

Surtin  a les 8 del vespre de la plaça de l'11 de setembre, en una animada passejada fins a la plaça de Lecha-Segalà, tot seguit nomenament de les pubilles i hereus, lectura del pregó de festa major i traca d'inici de festes, acabant com ja es costum en un sopar popular a la fresca de pa, secallona, pizza i refresc.

Amb tres Capgrossos i els Gegants Hereu i Pubilla, molt ben acompanyats pel nostre grup de Grallers.

I la participació de les colles de Tornabous, Associació Cultural Guixanet amb els grallers de la Barra i els gegants manotes los Tararots, el grup infantil de tambors els Targalets, la colla de Bellvís i la colla de Preixana.

Amb l’assistència total de vuit membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant dos gegants, tres capgrossos.

Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants Hereu i Pubilla, portats a la passejada: Robert Tavira, Jordi Tavira,Eduard i Damià Pujol; Portadors dels tres capgrossos: Mercè Clota amb el Popeie, Jepo Costa amb l’Avi Pep i Francesc Tavira amb l'Anna; Acompanyants: Amanda Balasch (fotògrafa), Núria, Aldonza i Jimena .  

Galeria d'imatges