Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major a Rocafort de Vallbona.

05 de agost de 2023...Participant amb poble amic.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DISSABTE 05 AGOST 2023

Des del 2012, ja feia 11 anys que no veníem, en aquesta ocasió es a la festa Major Major de Sant Salvador a Rocafort de Vallbona.   

Plantada a les 5:00 hores de la tarda a la plaça de l’església.

A les 6:00 hores de la tarda  es procedeix en una molt animada cercavila pels carrers del poble, augmentada en nombre per famílies de foranies del poble i de dins està clar que també, per ser que Rocafort tant sols te 100 habitants, va ser una lluïda passejada.

Amb la presencia total de dos colles: els Gegants i grallers de Rocafort de Vallbona, portant dos gegants i dos gegantons manotes i Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant dos gegantons i tres capgrossos.

Al finalitzar la cercavila i després de guardar la imatgeria al remolc, tal com mana la tradició culinària dins del mon geganter, ens disposarem a fer un bon berenar de germanor al bar del pavelló.

Amb la participació de 11 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Amanda Balasch, Pep (pare del Bernat), Rosalia (companya del Pep), Arnau (fill de la Marta “fofutxes”) i Gemma Puig (fotos).

Com a portadors dels dos gegantons Escamarlà i Sèpia del barri de la Mercè, tenim: Bernat, Pere Agea i Ivan Priego.

Portant 3 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb la nena Anna i  Alfonso Màrquez amb la Castanyera. 

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Pere Agea, Gemma Puig, gent de Rocafort i Esther Balasch.

Galeria d'imatges