Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Maig.

17 de maig del 2020...Festa Major confinada per la pandemia del COVID-19

DIUMENGE 17 MAIG 2020

Aquesta vegada la colla de geganters de Tàrrega, s’adapta amb les circumstàncies de la pandèmia, sense poder sortir en cercavila, ni de poder organitzar cap acte amb presencia física, una festa realitzada amb la pràctica totalitat d’activitats emeses en Streaming des del conte d’Instagram de @FMTARREGA.

Desconvocant la XXXIII trobada, que gaire be teníem organitzada, en un any que per nosaltres podria ser molt emblemàtic, al celebrar el 150e aniversari dels gegants de la Mercè, Ramon Berenguer I i l’Almodis.

Ja portàvem dies de reunions amb la regidoria de Cultura i un grup de WhatsApp creat amb experts, geganters i historiadors, per preparar la festa.

Una llàstima per que ja ens avien confirmat de vindre a Tàrrega, unes quantes colles amb gegants centenaris, com els de Vilafranca del Penedès, els gegants del Pi de Barcelona, Vilassar de Dalt, Falset, la Selva del Camp, Reus i la colla d’Alforja que som els seus padrins.

Tenint com a alternativa de fer totes les taques possibles amb les eines telemàtiques actuals, per correus electrònic, i les xarxes socials com el Facebook, Instagram i WhatsApp, enviant cartells dels actes i logo creat en especial per l’aniversari.

Dons el que s’ha fet per promocionar el 150 aniversari, es el dia 14 de maig a les 11 del matí una entrevista a radio Tàrrega del nostre president Pere Agea junt amb l’historiador i escriptor Albert Fitó, moderat per Gemma Peris.

Un concurs de dibuix per infants, dels gegants centenaris a nivell de tot Catalunya, presentat el dia 14 de maig ales 10 hores del matí amb uns vídeos promocionals del president Pere Agea, votat el premi per tots i totes seguidors des de el seu lloc de residencia i un vídeo on es sortegen els demes premis, fet per membres de la junta.

Un concurs anunciat a les xarxes socials i per la radio, amb entrega de premis per els millors, d’una rèplica dels dos centenaris pel primer atorgat al Joan de 9 anys, de Canet de Mar i repartiment pels demes premiats en el sorteig, de dos contes infantils, dos cocs i dos caixes d’albades.

El dia17 de maig a les 10:30 hores del matí, on teòricament els demes anys començava la trobada, retransmissió emesa en Streaming des del conte d’Instagram de @FMTARREGA. dels millors moment de la trobada de gegants i capgrossos de la Festa Major de l’any passat.

Galeria d'imatges