Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hospitalet de l'Infant - XXXI Trobada de Gegants, Grallers i altres grups festius.

19 de agost de 2018...Amb un vermut espectacle, i recaptació es destinarà a l'Ass. contra la Fibromiàlgia.

DIUMENGE 19 AGOST 2018

Continuant en un no parar de les últimes setmanes, es tornà la sortida a la colla del Foment Cultural de l'Hospitalet del Infant, que varen venir al maig a Tàrrega vam sortir un dia bans, de bon dematí per aprofitar el dia per gaudir de la festa major, al dissabte amb un vermut espectacle, on la recaptació es destinarà a l'Associació contra la fibromiàlgia i després poder gaudir de les festes amb tabalada nit de foc i al diumenge mercat i platja, sense deixar de comentar l'objectiu principal de la cercavila de gegants.

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera participà a la trentena trobada portant els gegants Hereu i Pubilla. A les sis de la tarda, plantada i exposició de gegants a la plaça Berenguer d'Entença; a les set del vespre començà la passejada pels carrers del poble.

A 2/4 de 9 del vespre, ballada final i entrega del record de la trobada, per acabar a 2/4 de 10 de la nit, com és ja tradicional, amb un bon sopar de germanor. Participaren a la trobada fins a onze colles: Drac Festiu del Foment Cultural del Cavallet de Mar, colla de tabalers del Foment Cultural, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, la colla de Colldejou, les Borges Blanques, Drac d'Or de l'Hospitalet de Llobregat, la Selva del Camp, colla de Vinyols, capgrossos de Vandellòs i els amfitrions gegants i grallers de l'Hospitalet de l'Infant amb el grup de tabalers Batukets i el gegantó el Frare Celestí.

Amb l’assistència de dotze membres: portadors dels gegants: Robert Tavira, Jordi Tavira, Ivan Pozo i Pere Agea; portadors de tres capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Amanda Balasch amb la Nena Anna i Quim Aldana amb el Popeie; Acompanyants: Cesc Tavira, Arwen Agea, Enzo Agea i Nahuel Agea. Cristóbal Tavira: conductor del cotxe amb remolc i de fotògraf.  

Galeria d'imatges