Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I Gran Trobada Gegantera de la Fuliola i Boldú.

09 de agost de 2014...De Festa Major.

DISSABTE 09 AGOST 2014

Ara ja farà dos anys varem estar a la Fuliola, on començava la "Colla de Grallers i Geganters de la Fuliola i Boldú",  aquest any s'hi ha  tornat, per donar-los  ànims a continuar endavant en aquesta bona tasca que des de llavors no han para de realitzar. 

La plantada començà a les 19:30 hores a Boldú, a les 19:45 hores presentació de les colles assistents a la trobada,  a les 20:00 hores inici de la cercavila des de Boldú fins a la Fuliola.

A les 21 hores entre les colles i els veïns s'ha format la gran V, com assaig pel dia 9 de novembre, encapçalada pels gegants i organitzada per l'ANC.  

Arribada a la plaça del Portal, ballada general  amb totes les colles assistents, entrega com a record de la trobada d'un plat de ceràmica i a les 22:00 hores sopar de germanor al Poliesportiu.

Amb el Capgròs el Nen Trapella i els Gegants Hereu i Pubilla molt ben acompanyats pel nostre grup de Grallers.                                                         

Amb l’assistència de disset membres de Tàrrega.

Portadors dels gegants: Damià Pujol, Robert Tavira i Jordi Tavira.

Grup de Gralleres: Alber Fitó (com a col·laborador especial), Eusebi Pifarré, Laura Cera, i Mamen Sanchis. Tabalers: Ester Puig, Jan, Nuria Moleres i Laura Martin.

Acompanyants: Amat Cera, Josep Sanchis, Jordi Clares, Roser, Joan (home de la Roser), Josep Puig, Ramona, Martina Cera i Joan Antonio Martin. 

Amb els Capgròs: el Nen Trapella.

Galeria d'imatges