Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II Trobada de Gegants.

07 de setembre de 2014...A Guissona.

DIUMENGE 07 SETEMBRE 2014

La segona sortida de setembre, és a l'endemà de les Borges Blanques, a la ciutat romana de Guissona (Iesso) de 6796 habitants.

En la trobada hi han participat els Gegants de Torà i l'Eliardis de Torrefeta-Florejacs, la colla gegantera de Ponts, els Gegants de Guissona i l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

El recorregut: sortida davant de la plaça Major, plaça Bisbe Benlloch, carrer Bisbal, Raval Coma, plaça Vell Pla, avda Notari Josep Faus, Raval Tranpalau, carrer Bisbal, carrer Botigues i cloenda a la plaça Major, Bisbe Benlloch.

L'esdeveniment s'ha produït per la tarda - vespre del diumenge dia set, començant la cercavila a dos quarts de sis, i finalitza amb un breu ball de lluïment de les colles participants acabant la diada amb  un berenar - sopar a la fresca.

Amb l’assistència de vint-i-un membres de Tàrrega: portadors dels gegants: Jordi Clares, Alfonso Marques, Jordi Tavira i Robert Tavira; grup de grallers: Eusebi Pifarré i Itziar Minguell; tabalers: Amat Cera, Jan, Ester Puig, Laura Martin i Juan Antonio Martin; acompanyants: Benjamí i les seves dos filles, les dos filles de la Dolors, Amanda Balasch, i els pares del Jan: Joan i Rosa  i portadors dels Capgrossos: Héctor Ramirez (Dimoniet),  Jepo Costa (Avi Pep),  Dolors (l'Anna) i Mercè Clota (el Popeie).

Galeria d'imatges