Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II Trobada Gegantera.

04 de octubre de 2014...A Tornabous.

DISSABTE 04 OCTUBRE 2014

I continuant amb el bon ritme de sortides, la primera d'aquest mes d'octubre, tornem com l'any passat cap a Tornabous, per tornar la trobada que pel maig ens varen fer. Enguany hi participen dotze colles geganteres per ordre en la cercavila:

1 - Colla Gegantera i grallers de Tornabous

2 - Gegants Vivall de Borges Blanques

3 - Colla Gegantera i grallers de Bellpuig

4- Colla Gegantera i grallers de la Selva del Camp

5 - Colla Gegantera i grallers de Balaguer

6 - Colla Gegantera de Preixana

7 - Colla Gegantera i grallers Descordats de Torregrossa

8 - Colla Gegantera i grallers d’Alp

9 - Colla Gegantera i grallers l’Arreu de Mollerussa

10 - Grup de Gegants Terra Nostra de Poboleda i grallers La Falç de Falset

11 - Colla Gegantera de Juneda

12 - Colla Gegantera i grallers de Miralcamp

13 - Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i grallers de Tàrrega

14 - Colla Gegantera i grallers de La Fuliola

15 - Diables del Mercadal Infernal.

A dos quarts de sis plantada a la plaça Salvador Seguí, tot seguit a les sis, a la mateixa plaça, benvinguda i entrega de records a les colles participants.

Començant  la passejada a dos quarts de set, amb el següent recorregut: Pavelló Esportiu – Carrer Major –Plaça Major – Carrer Urgell –

Carrer Espígol – Carrer Llibertat – ens aturarem just a la Plaça del Roser per prendre un refrigeri que ens ajuda a continuar en forces el camí. En acabat, continuant pel Carrer Jacint Verdaguer - Carrer Major – acabant a les vuit del vespre a la Plaça de la Vila, amb balls finals.

I a les nou al Local Polivalent, sopar geganter popular amb amanida verda i entreteniments, llonganissa amb guarnició, postres i cafè i entrega d'un clauer de paret com a record de la trobada.

Pels mes marxo sos a les onze Correfoc per la plaça Salvador Seguí, carrer Espígol, carrer Pou de Gel, carrer Major i plaça de la Vila.

Com Associació Cultural la Fal·lera Gegantera han assistit treta tres membres, com a portadors dels gegants del Carme, l'Hereu i la Pubilla: Alfonso Marques, Jordi Clares, Jordi Tavira i Robert Tavira; grup de grallers: Laura Cera, Itziar Minguell, Carina Aguilar, Mamen Sanchis; tabalers: Nuria moleres, Javier Burguès, Martina Cera, Ester Puig i Laura Martin; acompanyants: Gemma Vilariño, "Margarita i Javier i filla" (pares i germana de Javier Burguès), "Joan i Rosa de Balaguer" (pares del Jan), Amanda Balasch, "Josep Sanchis i senyora, Anna Sanchis i Carlos i filla" (família de Mamen Sanchis) i el fill de la Efa Ortiz; portadors dels Capgrossos: Jepo Costa (Avi Pep),  Mercè Clota (Popeie), Gemma Barrufet (la Castanyera), Efa Ortiz (el Catalanet), Meritxell Cots(el Nen Trapella) i Andrea Pla (l'Anna); el Drac:Amat Cera.

Galeria d'imatges