Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

III Trobada Gegantera a Golmés.

09 de juliol de 2016...Un dia de molta calor.

DISSABTE 09 JULIOL 2016

Calorosa i acollidora va ser la III trobada d'aquest dissabte 9 de juliol, a Golmés a la comarca del Pla d'Urgell, cap a les 2/4 de 6 de la tarda, al casal situat al passeig de les Magnòlies, rebuda de les colles participants i plantada de gegants.

A les 8 de la tarda, va començar la cercavila per les places i carrers del poble. A les 9 del vespre, entrada a la plaça Catalunya i lluïment de les colles participants, amb ballada conjunta, a les 10 del vespre, al pavelló Salvador Ezquerra gran sopar: d'amanida, fideuà i gelat de postres, i lliurament d'un plat de ceràmica artesanal amb un escrit i dibuix, per recordar la data de l'esdeveniment, com a record de la trobada i finalment abans de marxar cap a Tàrrega i pels més acalorats, ens pogueren banyar gratis a la piscina municipal.

Val a dir que va ser una trobada molt familiar amb l'assistència total de deu colles properes i conegudes: Os de Balaguer, Castellnou de Seana, Bellvís, Bellpuig, Pardinyes, Mollerussa, Torregrossa, Tàrrega, Miralcamp  i l'Associació El Gabatxet de Golmés com a excel·lents amfitrions. 

Amb l’assistència total de 17 membres de la l'associació cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, amb dos gegants i tres capgrossos. Com a geganters portadors dels dos gegants: Hereu i Pubilla del barri del Carme: Eduard, Robert Tavira, Jordi Tavira i Alfonso Márquez.

Grup de Grallers: Núria Moleres, Itziar Minguell i Carina Aguilar; Tabalers: Jan i bombo: Marimar Palau.

Portadors els tres capgrossos: Mercè Clota amb el Popaie, Cesc Tavira amb la Nena Anna i Jepo Costa amb l'Avi Pep; acompanyats per: Amanda Balasch, les dos filles petites de l’ Eduard i Joan pare del Jan. Cristóbal Tavira com a conductor del cotxe remolc.

Galeria d'imatges