Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intercanvi de Trobada.

01 de setembre de 2014...A les Borges Blanques.

DIVENDRES 05 SETEMBRE 2014

L’altra sortida de la setmana, va esser la ja famosa i multitudinària 30ª trobada a la capital de les Garrigues, la vila de les Borges Blanques, de uns 6034 habitants.

On es reuniren cinquanta-nou Colles Geganteres d’arreu de Catalunya, amb l'assistència de cinc mil persones i cent cinquanta gegants i capgrossos, concentrats al Passeig del Terrall, presentant colla a colla quant entraven a la  Plaça Major o de la Plaça de la Constitució.

El prego de la festa major ha anat a càrrec de la cantant Nuria Feliu, reivindicant a favor del dret a decidir.

En comitiva s’inicia una animada cercavila per el casc antic, acabant a la mateixa Plaça.

Els de Tàrrega, representats amb vint i nou persones, sortien amb dos parelles, l’Eloi i l’Alba, l’Hereu i la Pubilla, els nostres Grallers, acompanyats per els capgrossos, l’Anna, l’Avi Pep i el Dimoniet.

I desprès al pati del col·legi Joan XXXIII,  un bon sopar a la fresca.

Per els més marxo sos en acabar el sopar, cap a la plaça Europa per gaudir de la nit de rock amb Dr. Calypso, strombers i 7DRock  amb entrada gratuïta per tothom.

Amb l’assistència de vint-i-set membres de Tàrrega: portadors dels gegants: Alfonso Marques, Jordi Tavira, Ton Farran i Dani Palau; grup de grallers: Eusebi Pifarré, Cristina, Laura Cera i Itziar Minguell; tabalers: Ester Puig, Roxana, Laura Martin i Juan Antonio Martin; acompanyants: Aaron Palau, Jordi Clares, Dolors i les seves dos filles, Benjami i les seves dos filles i "els pares i Joan Pifarré": de Eusebi Pifarré, i portadors dels Capgrossos: Héctor Ramirez (Dimoniet),  Mercè Clota (el Popeie), Amat Cera (el Nen Trapella) i  Gemma Puig (el Negret).

Galeria d'imatges