Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intercanvi de Trobada.

27 de maig de 2012...A Vilanova de Bellpuig.

DIUMENGE 27 MAIG 2012

Aquest diumenge dia 27 de maig, vam tornar la visita que van fer a la nostra XXV trobada de Gegants i Capgrossos, el dia tretze de maig, la Colla Gegantera la Guineu de Vilanova de Bellpuig.

La trobada va constar d'una passejada pel poble de l’ Urgell amb la participació d'unes quinze colles.

La nostra associació va portar els gegants: Eloi, Alba, Hereu i Pubilla, sis capgrossos: el Catalanet, l’Anna, l’Avi Pep, el Popeie, el Nen Trapella, la Castanyera i per primera vegada, al menys feia uns tres anys que no sortia de passeig fora vila, la Nana Honorata.

Vam estar molt ben acompanyats amb un bon i divertit ritme per la colla Catxibanda d’Arbeca, el grup estava compost per: un graller, dos acordions, un tabaler i un bombo.

Quan va acabar la cercavila vam fer un  dinar amb totes les colles i ens van entregar el record de la trobada, un bastó (mangala) amb un escrit i dades del esdeveniment.

En acabar el dinar vam poder gaudir d’una variada fira de turisme i d'alimentació ecològica.

Amb l’assistència total de vint i quatre membres, com a geganters: Eusebi Pifarré, Eusebi Quinquilla, Joan Carles Grau, Alfonso Marquez, Alex, Ton Farran i Robert Tavira.

Com a portadors dels capgrossos: Itziar Minguell (la nena Anna), Jepo Costa (el Catalanet), Raquel (el Nen Trapella), Carina Aguilar (la Castanyera), Andrea Pla(el Popeie), Anna Burgos (la nana Honorata) i Claudia (l’Avi Pep).

Com acompanyants: Pepe Quesada, Carla Casteràs, Amanda Balasch i Lluis Plà.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges