Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV Mercat de Nadal del nucli antic a Tàrrega.

19 de desembre de 2015...Treien els gegants del carrer Major.

DISSABTE 19 DESEMBRE 2015

Els establiments comercials del nucli antic de Tàrrega celebren aquest dissabte 19 de desembre la quarta edició del seu Mercat de Nadal. A l'oferta habitual dels comerços, s'hi suma una trentena de parades distribuïdes entre la plaça Major, el carrer Major i la plaça de Sant Antoni.

En aquest eix s’agrupen articles d’artesania nadalenca, manualitats, bijuteria, sector tèxtil, alimentació.

La proposta, que tingué lloc d’11 del matí a 9 de la nit, vol atraure visitants al nucli antic de Tàrrega durant les festes.

Per això també s’han preparat un seguit d’activitats gratuïtes per a tota la família: xocolatada amb actuació de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera (11 matí, Plaça de Sant Antoni).

Per la seva part, Foment Targarí se sumarà al IV Mercat de Nadal oferint un Super Caga Tió de Nadal (6 tarda, Plaça Major).

El mercat compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega.

Com Associació Cultural la Fal·lera Gegantera hi han assistit tretze membres. Com a portadors dels gegants del carrer Major, Jaume I i Violant d'Hongria Jordi Tavira i Robert Tavira; com a grallers: Laura Cera, Pepi Boronat i Núria Moleres, tabal : Alfonso Màrques; portadors dels Capgrossos: Esther Alberich amb lo Negret, Desi Serrano Martínez amb el dimoniet, Jepo Costa amb l'Avi Pep,  Francesc Tavira amb la Nena Anna, Sónia Delgado amb lo Nen Trapella i Mercè Clota amb lo Popeie; com a fotògraf oficial: Cristóbal Tavira.

Galeria d'imatges