Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV Trobada a Berga.

16 de juliol de 2022...Al Barri de la Font del Ros.

Autor de la foto Pere Agea.
Autor de la foto Pere Agea.

DISSABTE 16 JULIOL 2022

Començant el dia amb un bon absurd, al posar el peu a terra el Pere Agea, president i conductor del cotxe remolc, s’ha fet una torta al peu quedant-nos sense el conductor oficial, per sort la pogut substituir l’Ivan Priego.

En dissabte tarda fem sortida d’intercanvi, al poble de Berga en la seva IV trobada Gegantera, organitzat per l’Associació juvenil del barri de la Font del Ros, celebrant el 10e aniversari de geganta Martina.

Amb la presencia de 7 colles contant els amfitrions Colla Gegantera de la Font del Ros: Colla Gegantera de Ripollet, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Colla Gegantera de Guixers, Colla Gegantera de Vilada, Colla Gegantera de Cabanyes del Penedès i Gegants la Bauma.

Descarregant al pàrquing del Francesc Macià, i plantada a les 17:00 hores, al carrer Prat de la Riba davant de la plaça Gran.

A les 18:45 hores, inici de la cercavila, pels carrers i places del barri, amb el següent recorregut: carrer Prat de la Riba, carrer Francesc Macià, Pau Picasso, plaça Font del Ros, Aurora Bertrana, carretera de Sant Fruitós, carrer de la Sardana (pavelló de Suècia), carrer Comte Oliba, Prat de la Riba i finalitzant a la mateixa Plaça Gran a la part de la Font del Ros, amb ballades de lluïment de totes les colles participants i l’entrega del record de la trobada d’un dibuix de les parelles de gegants participants a la trobada.

Per finalitzar la festa, a les 21:00 hores, a la plaça del Pavelló de Suècia Berga, seguidament amanida i pollastre a l’ast amb gelat de postres, al sopar de germanor amb totes les colles assistents.

Amb uns 14 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Pere Agea, Gemma Puig, Josep Mª i Magda pares del David, Nahuel Agea, Enzo Agea, Amanda Balasch i Alfonso Màrquez.  

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba: Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader i Ivan Priego.

Portant 2 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep i Àngela amb lo Popeie. 

No os podeu perdre seguidament d'aquest escrit, la galeria de fotos del dia de la trobada, fetes per: Pere Agea, Gemma Puig i Jordi Tavira.

Galeria d'imatges