Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV Trobada gegantera Tornabous.

02 de octubre de 2016...Un poble germà.

DIUMENGE 02 OCTUBRE 2016

Es un plaer poder participar en una trobada dins la nostra pròpia comarca, els hi devíem la sortida de l'any passat. Començant la festa a les deu del matí amb la plantada i un bon esmorzar amb xocolata desfeta inclosa, al pavelló esportiu, amb la participació de vuit colles geganteres: els amfitrions geganters i grallers de Tornabous, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, gegants de Bellpuig, gegants de Preixana, gegants i grallers de Calonge, gegants de Seana, colla Gegantera i Grallera de Cervera i gegants de la Fuliola. A dos quarts de dotze comença una familiar cercavila pels carres del poble: carrer Espígol, carrer Urgell, plaça Major, carrer Llibertat, carrer Jacint Verdaguer, plaça Major amb un petit descans, carrer Major i acabar aproximadament a la una, a la plaça de la Vila amb l'entrega del record de la trobada i ball conjunt de totes les colles.

Amb l’assistència total de dotze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant dos gegants i dos capgrossos.

Com a geganters portadors i balladors dels gegants Eloi i Alba a la passejada: Ton Farran, Jordi Tavira, Dani Palau, Jordi Bonet i Alfonso Márquez; Grallera Cristina Bramón; Portant el capgrossos l'Avi Pep: Jepo Costa i el Nen Trapella la Gemma Puig;  Acompanyants: Aroon Palau, Amanda, Marimar Palau i Manel.

Galeria d'imatges