Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ivars d'Urgell - II Trobada Gegantera.

07 de abril de 2018...Bon ambient en una trobada familiar.

DISSABTE 07 ABRIL 2018

Sempre es un plaer de poder participar en una de les seves primeres trobades, una colla que inicià dins del món geganter, aquest es el cas d'Ivars d'Urgell celebrant la seva II trobada de Gegants.

L'ambient d'una trobada familiar i senzilla, amb la participació de 8 colles incloent-hi els amfitrions: Grallers i Geganters d'Ivars d'Urgell, Colla Gegantera el Gabatxet de Golmés, Colla gegantera de Castellnou de Seana, Grallers Descordats de Torregrossa, Colla Gegantera Grup Vivall Borges, Geganters i Grallers de Cornella de Llobregat, Gegants de Sant Andreu del Palomar i l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

Amb una passejada de 2 kilòmetres, d' inici i fi al pavelló Municipal, guardar l' imatgeria i sopar conjunt de totes les colles participants, amb bons embotits, acompanyats de pa amb tomata oli sal i all i d'un bon vi del castell del remei entre altes cosetes, i entrega del record de la trobada, molt transcendental i original, un cartell de tres centímetres de gruix de considerable dimensió on està escrit segons ells el decàleg del món geganter, molt ben encertat, amb 7 manaments o recomanacions imprescindibles en una trobada gegantera, per acabar amb un emocionant sorteig final de diversos obsequis.

Amb l’assistència total de setze membres onze de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i cinc dels gralles El Corral Nou.

Portant com a imatgeria la gegantona Angeleta, que es la que representa als donants de la Sang de Catalunya, els gegantons Escamarlà i Sèpia del barri de la Mercè de Tàrrega i dos capgrossos. Els geganters portadors dels tres gegantons presents a la passejada son: Robert Tavira, Jordi Tavira, Adrià Rubio, Pere Agea i Dani Tortosa; Portadors dels dos capgrossos: Sònia Delgado amb la Nena Anna i Joaquim Aldana amb el Popeie; Acompanyants: Jepo Costa, Amanda Balasch, Mercè Clota i Cristóbal Tavira (conductor i fotògraf).

Galeria d'imatges